fbpx

Onze missie is: op elk bedrijfsdak een bijenkast. We hebben inmiddels kasten geplaats bij bedrijven als Van der Valk Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk, Action, WestCord City Centre Hotel AmsterdamT-Mobile NLT-SystemsGeoniusGracenoteGZBCentraal BeheerIndepender.nl, @Van Wijnen, Van Oord, Werken bij het CAK, @De Raad voor de RechtspraakRijksdienst Voor Ondernemend Nederland en anderen die iets willen bijdragen aan hun omgeving en aan het behoud van bijen en andere insecten. Een hele leuke is HVC Groep in Velsen. Daar is een video van gemaakt:

 

Ook interesse in een bijenkast bij jouw bedrijf?

 

Vul je gegevens in en we sturen je alle informatie over achtergrond, mogelijkheden en kosten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het werk van Bijzaak!

Dank je wel voor je inschrijving. Je hoort van ons!