fbpx

Op het dak van Independer staan kasten die duizenden bijen huisvesten. Coen de Ruiter, Algemeen Directeur bij Independer,is enthousiast. Het idee past niet alleen perfect bij waar ze al mee bezig waren op het gebied van duurzaamheid, maar werd ook zeer snel gerealiseerd “Wat begon als een proefballonnetje, groeide in korte tijd uit tot een bijzonder project dat snel vleugels kreeg. We zijn trots dat we bij Independer, ook met duurzaam ondernemen, zo bij de tijd zijn. Zonnepanelen op ons dak, een duurzaamheidsfilter in onze vergelijkingen voor zowel zorgverzekeringen als energiecontracten.”

 

Ook interesse in een bijenkast bij jouw bedrijf?

 

Vul je gegevens in en we sturen je alle informatie over achtergrond, mogelijkheden en kosten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het werk van Bijzaak!

Dank je wel voor je inschrijving. Je hoort van ons!