fbpx

Certificaat Bijendak bij RVO .

Bij de BIjzaak zijn we al vroeg begonnen met het uitdelen van cadeautjes!

Op elk kantoordak in Nederland een bijenvolk. Dat is de missie van de Bijzaak. Want een kantoordak met duurzaam gehouden bijen erop draagt bij aan een gezondere lokale bijenpopulatie. En een gezonder Nederland. Wij weten wat dat waard is, en daarom reiken we aan alle bedrijven die een bijenkast op hun dak of in hun tuin hebben staan, een certificaat “bijendak” uit.

De certificaten zijn met duurzame hout door de Houtnijverij van Syndion gemaakt waar ongeveer 20 gemotiveerde cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, kwalitatief hoogstaande houten producten vervaardigen! Naast certificaten maken, zijn de cliënten van de Houtnijverij ook onvermoeibare schilders, timmermannen en raampjes-insmelters. Zo dragen we behalve aan ecologische duurzaamheid ook een beetje bij aan duurzame inzetbaarheid van toppers met wat meer afstand tot de arbeidsmarkt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het werk van Bijzaak!

Dank je wel voor je inschrijving. Je hoort van ons!