fbpx

Een paar maanden geleden mochten we bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport twee duurzame bijenvolken neerzetten. Hierdoor werken wij samen met het Ministerie VWS en bieden hen een laagdrempelige manier aan om hun vastgoed in te zetten om bij te dragen aan de lokale biodiversiteit. Het “Project Bijen” werd opgezet door Marc Salimans, directeur OBP om op deze manier te laten zien dat het Ministerie VWS het verduurzamen van het bedrijfsvoering hoog hebben staan. Want een duurzame bijenkast op een kantoordak draagt significant bij aan een gezondere bijenpopulatie. En aan een gezondere directe omgeving van het kantoor, en dus Nederland!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het werk van Bijzaak!

Dank je wel voor je inschrijving. Je hoort van ons!