fbpx

De BijZaak bij Miron in Hoogeveen

Miron maakt potjes van een bijzonder soort glas dat voeding en bijvoorbeeld cosmetica niet alleen beschermt tegen zonlicht, maar daar  ook op een positieve manier gebruik van maakt door het schadelijke zichtbare deel van zonlicht te filteren, en het Violet, UVa en infrarode gedeelte door te laten, waardoor de bio-energetische waarden (en dus de kwaliteit) van de inhoud beter bewaard blijft.

“Wij willen mensen de kracht van natuurlijke voeding en verzorgingsproducten laten (her)ontdekken. Blijf zo dicht mogelijk bij de natuur, weg van over-gefabriceerde, vol van conserveermiddelen, en in plastic verpakte spullen. Door de producten in natuurlijke vorm zo goed mogelijk te beschermen en zo lang mogelijk optimaal te bewaren in de juiste verpakking, ga je de positieve invloed van zonlicht en de natuur merken op de kwaliteit van ons leven.” Beter voor de mens en het milieu dus.

En om de natuur te helpen zijn ze een prachtige tuin aan het aanleggen. Met bijen van de BijZaak

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het werk van Bijzaak!

Dank je wel voor je inschrijving. Je hoort van ons!